29 mei 2016

Foto

Op 4 juni 2016 hebben we heerlijk gezongen tijdens de Amusing in Hengelo

Op 3 en 4 november 2018 presenteerden wij ons met de voorstelling Mirror Mirror in theater Concordia. Met songs als See me, feel me, Reflections, Foto van vroeger, Ik houd van mij en Mirrors nodigden we de bezoekers uit om te reflecteren en daarbij stil te staan bij. Het programmaboekje was deels in spiegelbeeld afgedrukt, maar omdat iedereen bij de binnenkomst een spiegeltje uitgereikt kreeg, werd het leesbaar.

The Stories We Live By op 2 en 3 april 2016 in Concordia: Muziek is een taal die iedereen spreekt. De twaalf vrouwen en zes mannen van Vocalgroup Half Past Nine vertelden in deze voorstelling elk een persoonlijk verhaal via een door hen gekozen nummer. Zowel de diversiteit van de leden als de harmonie van de groep klonken door in een mix van bekende en minder bekende Engels-, Nederlands- en Frans-talige nummers, van ontroerende ballads tot uptempo powersongs. Van ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij tot aan enkele nummers van de populaire Amerikaanse a capella groep Pentatonix.

De zes Deense topvacalisten van Basix hebben Half Past Nine benaderd voor een gemeenschappelijk optreden mei 2015 in de Waterstaatskerk in Hengelo. A capella-band Basix staat wereldwijd bekend om hun meeslepende shows met covers en eigen nummers uit een breed palet van jazz, rock, R&B, pop en soul. We voelden ons dan ook zeer vereerd met hen het podium te delen. Wegens het succes werd de samenwerking in oktober 2015 in Enschede herhaald in het Helmertheater.

Als winnaar van het Prismare Korenfestival 2013 koos vocal group Half Past Nine voor een gezamenlijk optreden met de 6 leden tellende Vlaamse a capella-band D-base. Dit vond 21 maart 2015 plaats in theater Prismare in Enschede. Deze hyperviriele en frisgefloste Belgen maken een show die bol staat van topzang en comedy. De twee groepen bezorgden de bezoekers een onvergetelijke dynamische muzikale avond.